Ολοκληρώθηκε ο άθλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Roland Garros. Μπράβο Στέφανε!

13 Ιουνίου 2021 21:31

test1

test2

test2

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, εκ μέρους ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τ

ένις εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για τον μεγάλο άθλο σου στο Roland Garros. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στην Οικογένειά σου και στην Ομάδα που σε υποστηρίζει. Το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα! Λίγα σκαλοπάτια σε χωρίζουν από την κορυφή. Καλή συνέχεια Στέφανε και στο Wimbledon!»

Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Δημήτρης Σταματιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι η πρώτη φορά που το Ελληνικό Τένις, φαίνεται να μην έχει όρια προς τα πάνω. Είμαι βέβαιος ότι, σύντομα θα γευτούμε πρωτόγνωρες χαρές και περηφάνεια. Μπράβο Στέφανε!»

Ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Προετοιμασίας κ. Σπύρος Ζαννιάς & Αντιπρόεδρος της Tennis Europe έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Ελληνικό Τένις εδραιώνεται στην κορυφή. Στο Τόκιο δύο ελληνόπουλα ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα εκπροσωπήσουν τη Χώρα μας σε τρία αγωνίσματα, μονό ανδρών, μονό γυναικών και μεικτό διπλό. Είμαι βέβαιος ότι κι εκεί θα πανηγυρίσουμε μετάλλιο και την Ελληνική Σημαία να κυματίζει.»

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos