Στον παγετώνα του Χίντερτουξ και στο Ραμσάου προετοιμάζονται οι κορυφαίοι Έλληνες χιονοδρόμοι

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Στην Αυστρία, στον παγετώνα του Χίντερτουξ και στο Ραμσάου συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές της χιονοδρομίας, των αλπικών αγωνισμάτων και του διάθλου αντίστοιχα,.

Στον παγετώνα του Χίντερτουξ θα είναι μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, η πλειοψηφία των αθλητών των Εθνικών ομάδων αλπικού σκι. Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο αποτελεί πόλο έλξης, αυτή την περίοδο, για τους καλύτερους έλληνες και ξένους αθλητές λόγω των εξαιρετικών χιονοδρομικών συνθηκών.

Στο Χίντερτουξ βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αθλητές Γιάννης Αντωνίου, Γιάννης Πρώιος, Αστέρης Μπάκας, Χρήστος Μαρμαρέλης, Δημήτριος Ασβεστάς, Θανάσης Τσιτσέλης, Εμμανουήλ Ζωγράφος και οι αθλήτριες Μαρία-Ελένη Τσιόβολου, Φανή Μαρμαρέλη, Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη.

Παράλληλα η Εθνική ομάδα διάθλου βρίσκεται στο Ραμσάου. Είναι παραδοσιακά η σημαντικότερη προετοιμασία της περιόδου αφού συνδυάζει σκι αντοχής με ρόλλερσκι σε μεγάλο υψόμετρο και προπόνηση σε πεδίο βολής για τρεις περίπου εβδομάδες.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές Απόστολος Αγγέλης, Νικόλαος Τσουρέκας και οι αθλήτριες Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Κώτσαλου και Νεφέλη Τίτα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos