Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αττάλειας

15 Απριλίου 2023 16:45

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίστηκε στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Αττάλειας το Μεγάλο Σάββατο (15/4, 15:10 - 15:55 ώρα Ελλάδας) και διεκδίκησε το έβδομο χρυσό μετάλλιο στην καριέρα του, το οποίο αν το κατάφερνε θα αποτελούσε παγκόσμιο ρεκόρ!

Αν ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφερνε να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για 7η φορά στην καριέρα του, τότε θα ξεπερνούσε τον Ούγγρο, Κρίζτιαν Μπέρκι, που είχε έξι χρυσά μετάλλια στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.

Κανένας αθλητής δεν έχει κερδίσει 7 χρυσά μετάλλια στα 68 χρόνια ιστορίας του αθλήματος!

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στους κρίκους το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο Λευτέρης Πετρούνιας απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι είναι ένα τεράστιος παγκόσμιος αθλητής.

7η η Αθανασία Μεσίρη
Λίγο νωρίτερα, η η 15χρονη αθλήτρια Αθανασία Μεσίρη βγήκε έβδομη στον τελικό του άλματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής.

Με μέσο όρο βαθμολογίας αλμάτων 12.750 βαθμούς, η Αθανασία Μεσίρη κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό του άλματος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής, στο ντεμπούτο της με την Εθνική Γυναικών σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos