Fernando Ferreira : Από την Βραζιλία στο Portarathlon

Ο Fernando Ferreira, ο βραζιλιάνος πρωταθλήτης των συνθέτων βρίσκεται ήδη στη Νάξο εδώ και περίπου μια εβδομάδα και προπονείται για να αγωνιστεί σε δέκα ημέρες στο 5ο Portarathlon.

O δύο φορές πρωταθλητής Βραζιλίας και νικητής στους αγώνες της Λατινικής Αμερικής στην κατηγορία Κ23 το 2021 πήρε μέρος προ ημερών σε αγώνα συνθέτων στην Ιταλία στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ευρώπη με στόχο τη συμμετοχή σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Ο μόλις 24 ετών δεκαθλητής υποστηρίζεται ενεργά στην προσπάθεια του από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας και αφήνει για μεγάλο διάστημα την οικογένεια του για να κυνηγήσει τον μεγάλο του στόχο.
Με ατομικό ρεκόρ 7.944 βαθμούς έχει ως πιο δυνατά αγωνίσματα τα 100 μέτρα (10.77), τα 400 μέτρα (49.13), τα 110 μέτρα με εμπόδια (14.00) και το άλμα σε μήκος (7.50). Στόχος του είναι να ξεπεράσει τους 8.000 βαθμούς, γιατί όχι στη Νάξο στις 17 και 18 Μαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos