ΣΕΓΑΣ Κυκλάδες

Στην Λισσαβόνα βρίσκεται πενταμελής αποστολή απαρτιζόμενη από γυμναστές και γυμνάστριες των Κυκλάδων για την έναρξη του νέου προγράμματος Erasmus+Sport Start Starting Line.

To νέο πρόγραμμα αφορά στην συνεργασία προπονητών στίβου της Πορτογαλίας και της Ελλάδας κυρίως για την συμπερίληψη μεταναστών ηλικίας μέχρι και 14 ετών μέσα από αθλητικές δράσεις.
Στο πρόγραμμα μετέχουν οι Πέτρος Σιδερής ως εκπρόσωπος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, Δημήτρης Τσαρτάλης, προπονητής των Δρομέων Σύρου, Μαρία Τσουκνίδα, προπονήτρια του ΑΟΠάρου, Τριανταφυλλιά Γεωργαλή γυμνάστρια από την Σϊφνο και Ελπίδα Κανακάρη γυμνάστρια από την Σύρο.
Τα προγράμματα Erasmus+Sport στα οποία μετέχει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων από το 2019 διευρύνονται σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων και πλέον περισσότερα από τριάντα άτομα, γυμναστές, αθλητές και αθλητικά στελέχη έχουν γνωρίζει από κοντά τουλάχιστον μία από τις δραστηριότητες αυτών των προγραμμάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos