Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου - ΝΑΪΑΣ: Συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

05 Μαρτίου 2024 17:48

Η αγωνιστική ομάδα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου “Ναϊάς” συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου και Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στη Χίοαπό τις 29/2 έως 3/3/2024.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια τους, στους προπονητές του Ομίλου Ζαννέτο Μαλατέστα και Νίκο Κοντραφούρη για την εξαιρετική δουλειά, στον υπεύθυνο της αποστολής Τάσο Τσαμπούκο και στους γονείς των παιδιών για
την στήριξή τους.
Θερμά συγχαρητήρια στην Λουίζ Μπουρζέ (κατηγορία Optimist) και στον Νικόλα Καλλέργη (κατηγορία ILCA) που κέρδισαν μια θέση στους αγώνες για την Πανελλήνια πρόκριση Εθνικής Ομάδας και στον Βασίλη Τσαμπούκο που κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία
U13.
Ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Χίου για την φιλοξενία, τους χορηγούς του Ομίλου, Πάρκο Πάρου και Blue Star Ferries και τον υποστηρικτή του τμήματος ιστιοπλοΐας Kiranos plus.

Δ.Σ Ναϊάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos