H Jessica Barreira ξεκινά την δεύτερη καριέρα της από το Aligenis Milos Meeting

28 Μαρτίου 2024 13:27

Η Jessica Barreira είναι ήδη πρωταθλήτρια Πορτογαλίας στον ακοντισμό, έχει κατακτήσει την 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ23 στο άλμα σε μήκος, ενώ έχει τρέξει και τα 100 μέτρα με εμπόδια σε 13.76.

Οι αξιόλογες επιδόσεις και εμφανίσεις της σε επιμέρους αγωνίσματα οδήγησαν αυτή και τον προπονητή της να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο έπταθλο. Μικρή, στα 20 της χρόνια το είχε δοκιμάσει μια φορά στην Αμερική που σπούδαζε αλλά τότε είχε προτιμήσει το μήκος.
Σήμερα, στα 27 της αποφάσισε να μπει δυναμικά στα σύνθετα με στόχο μια επίδοση πάνω από τους 5.600 βαθμούς και πολύ σύντομα και πάνω από τους 6.000. Ίσως η Πορτογαλία βρήκε στο πρόσωπο της την επταθλήτρια που της έλειπε για να έχει υψηλού επιπέδου διακρίσεις.
Με 6.56 στο άλμα σε μήκος, με 50.80 στον ακοντισμό και με 13.76 όπως προαναφέραμε, στα εμπόδια η Jessica έχει τις δυνατότητες να ξεχωρίσει και στα σύνθετα.
Για να δούμε, η Μήλος θα αποδειχτεί γούρικη για την 27χρονη αθλήτρια η οποία από το πουθενά μπορεί να βρεθεί και στο βάθρο των νικητριών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos