Απότομη «προσγείωση» για Τεντόγλου - Καραλή στην Αθήνα: Είδαν τις φλόγες από ψηλά - Τι δήλωσαν

«Να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές...»

«Απότομη» ήταν η προσγείωση της ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς τα μέλη της είδαν από ψηλά τη φλεγόμενη Αττική.

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής έφυγαν από το Παρίσι γεμάτοι από χαρά, αφού κατάφεραν να κρεμάσουν στο λαιμό τους από ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Ωστόσο, κατά την άφιξή τους στην Αθήνα, η χαρά αυτή μετατράπηκε σε θλίψη.

«Μόλις ήρθαμε. Από πίσω είναι το αεροπλάνο. Δεν είμαι καλός να μιλάω για τα συναισθήματά μου. Ο Μανόλο είναι καλύτερος. Χαίρομαι που επέστρεψα σπίτι. Φτάσαμε… βρίσκοντας την Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Η χώρα είναι σε άσχημη κατάσταση. Κι εμείς μόλις φτάσαμε… δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως», είπε ο ολυμπιονίκης στο μήκος Μίλτος Τεντόγλου.

Από την πλευρά του ο ολυμπιονίκης στο επί κοντώ και σημαιοφόρος της αποστολής στην τελετή λήξης των Αγώνων, Εμμανουήλ Καραλής, επισήμανε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε, όλη η εθνική. Είμαστε αβλαβείς, αλλά όπως ερχόμασταν και βλέπαμε έξω από τα παράθυρα του αεροπλάνου… όλο σκοτείνιαζε η εικόνα, από τα σύννεφα και υπήρχε μία… ησυχία όπως κατεβαίναμε. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά. Είμαστε όλοι αρκετά στενοχωρημένοι για το τι συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να μπορούμε να συνεχίσουμε ξανά τη ζωή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos