Τεντόγλου μετά την 3η θέση στο Diamond League: «Θα αφήσω το μήκος, αν αλλάξει ο κανονισμός»

14 Σεπτεμβρίου 2024 15:18

Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης επανέλαβε τις προθέσεις του αναφορικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι το άλμα εις μήκος σε περίπτωση που περάσουν οι αλλαγές της World Athletics

Ο Μίλτος Τεντόγλου ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με την κατάληψη της 3ης θέσης στον τελικό των Diamond League στις Βρυξέλλες με άλμα στα 8,15μ.

Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες στην κρύα βραδιά της βελγικής πρωτεύουσας. Στο τέλος ο δις ολυμπιονίκης δήλωσε ξανά πως «αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, θα αφήσω το μήκος».

Όλα έχουν σχέση με τις αλλαγές που θέλει να επιφέρει η World Athletics, με τον Τεντόγλου από την πρώτη στιγμή να έχει εκφράσει τη διαφωνία του.

{https://www.instagram.com/p/C_5EpBjsmKV/?utm_source=ig_web_copy_link}

Αναλυτικά η δήλωση Τεντόγλου από τις Βρυξέλλες: «Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.

Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos