Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 - Psts.gr
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 18:39

Πάρος: Κατασκευή Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς

Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου αφού προέβη στο σύμφωνα με το νόμο έλεγχο, υπέγραψε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή το αναληθές δελτίο τύπου της παράταξης Πάρος – Αξία και στην συνέχεια των δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, παρά τις διευκρινήσεις που δόθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, θεωρούμε χρέος μας να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση όσον αφορά τη μισθοδοσία των υπαλλήλων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΚΔΕΠΑΠ, Η Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι εκδόσεις "Ιωλκός" παρουσιάζουν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ώρα 7 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσο κι αν θέλουμε να πιστεύουμε πως η οικονομική κρίση, που πλήττει τη χώρα μας, δεν έχει αγγίξει ακόμα τα παιδιά, οι συνέπειές της φαίνεται πως είναι πλέον ορατές σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Κατηγορία ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Σύρο την 28η Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και όχι στην νήσο Σαντορίνη όπως είχε προγραμματιστεί λόγω συγκοινωνιακού κωλύματος, με θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της Οικονομικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της παράνομης και αδήλωτης εργασίας, καθώς και η περιέλευση του Ταμείου Προσφύγων στο μηχανισμό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 15:46

Πάρος: Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής

Προσκαλούμε τα Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής σε συνεδρίαση την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 12:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα προς συζήτηση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν 163 γραμμάρια κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης και -1- ζυγαριά ακριβείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 15:40

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 24η Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη, Γιάννη Μαχαιρίδη, για τα επιχειρησιακά προγράμματα 2012-2014 και 2013-2015 σε εφαρμογή του ν.2852/2010, πραγματοποιήθηκε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos