Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Η υλοποίηση του τρίτου μνημονίου, ως αναπόδραστη υποχρέωση της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής, ήταν το μοναδικό σημείο που συμφώνησαν οι κ. Αλέξης Τσίπρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στη χθεσινή τηλεμαχία, η οποία σε αρκετά σημεία εμπλουτίσθηκε από έντονους, ζωηρούς διαλόγους και ενδιαφέρουσες ατάκες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι, ανάμεσά τους 4 παιδιά και 11 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους ανοιχτά της Αλικαρνασσού στο ναυάγιο του πλοίου που τους μετέφερε στην Κω, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα εμπιστευόσασταν ένα αεροδρόμιο όπου στον πύργο ελέγχου δεν υπάρχει ψυχή; Και όμως οι Σουηδοί είναι τολμηροί άνθρωποι, αφού έθεσαν σε λειτουργία το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο, όπου ο πύργος ελέγχου είναι πλήρως αυτοματοποιημένος και δεν διαθέτει ελεγκτές ενάεριας κυκλοφορίας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Χωρίς ανακοινώσεις και με χαμηλό προφίλ άρχισαν πριν από δύο εβδομάδες ανεπίσημες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ για να εξετασθούν οι συνέπειες της σύναψης συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν στις διμερείς τους σχέσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι υπουργοί Εσωτερικών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτυχαν χθες να λύσουν το αδιέξοδο στο θέμα κατανομής των εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων που έχουν αναζητήσει άσυλο στην Ευρώπη φέτος, καθιστώντας αμφίβολη μια τελική συμφωνία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos