Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 01-09-2015 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 36χρονος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Συμβούλιο της Σχολικής Κοινότητας του Γυμνασίου Αρχιλόχου διακηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό ενσφραγίστων προσφορών για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Αρχιλόχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού αποφάσισε να λάβει η κυβέρνηση κατά τη σύσκεψη εργασίας που συγκλήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου από την πρωθυπουργό κυρία Βασιλική Θάνου, με τη συμμετοχή των υπουργών της υπηρεσιακής κυβέρνησης, που εμπλέκονται στη διαχείριση του μεταναστευτικού, μετά την ενημέρωση από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για την τρέχουσα επιχειρησιακή κατάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογική αναμέτρηση που θα κριθεί στο...νήμα, δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις οι οποίες εμφανίζουν την «ψαλίδα» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να κλείνει και άλλο, με την διαφορά στα ποσοστά των δυο κομμάτων να πέφτει ακόμη και κάτω από 1%.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα υστερεί στη χρήση του Διαδικτύου στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Επιπλέον, όπως έδειξε έρευνα για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Flash Eurobarometer 411), οι εννέα στους δέκα Ελληνες χρήστες ενδιαφέρονται κυρίως για δωρεάν περιεχόμενο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 19:15

Διώξεις σε τουρκικά ΜΜΕ προ εκλογών

Εντονες αντιδράσεις, εντός και εκτός Τουρκίας, πυροδοτούν τα περιστατικά διώξεων εναντίον δημοσιογράφων και ΜΜΕ, στο ξεκίνημα της εκστρατείας για τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 1ης Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες διαμαρτύρονταν σήμερα μπροστά από τον Ανατολικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Βουδαπέστης, φωνάζοντας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos