Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η διακομιδή, 85χρονου ημεδαπού από το λιμάνι της Πάρου στο Λιμάνι της Νάξου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ΄΄ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ'' ΝΠ 10989 ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο, με τίτλο «Το ξύπνημα της λήθης». Θα δοθούν δύο διαδοχικές παραστάσεις, στις 17:30 και στις 19:00, διάρκειας 60 λεπτών η καθεμία, με τη συμμετοχή μελών του ΚΑΠΗ Δήμου Τήνου και άλλων κατοίκων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το πρόβλημα που προκύπτει στην ενδοκυκλαδική ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας από αύριο και μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εταιρείας που θα εκτελεί τα συγκεκριμένα δρομολόγια καθώς πρόκειται όπως πολλές φορές έχουμε επαναλάβει για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για τα νησιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 11η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 28η του μηνός Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 μ. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 23-09-2015 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Σερίφου ότι στις 22/23-09-2015 νυχτερινές ώρες άγνωστος αφαίρεσε χρηματικό ποσό από επιχείρηση 31χρονου ημεδαπού. Διενεργείται έρευνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 28η Σεπτεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 11:20

Πάρος: Αγελάδα αφαίρεσε ανθρώπινη ζωή

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης 24/09, στο νησί της Πάρου, όταν αγελάδα – για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους – επιτέθηκε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο ιδιοκτήτη της καταφέροντάς του καίριο χτύπημα που στάθηκε δυστυχώς ικανό να του αφαιρέσει τη ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, αισθάνεται επιτακτική την ανάγκη, να ευχαριστήσει τον Διοικητή κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο και όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου για τις άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες τους στην σύλληψη του δράστη της κλοπής του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίσθηκε άμεσα και συνελήφθη ο 31χρονος δράστης που αφαίρεσε από τον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής αφιερώματα εκτιμωμένης αξίας 150.000€

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos