Επιστολή Δημάρχου Πάρου στον Υπουργό Ναυτιλίας

24 Σεπτεμβρίου 2015 15:51

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το πρόβλημα που προκύπτει στην ενδοκυκλαδική ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας από αύριο και μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εταιρείας που θα εκτελεί τα συγκεκριμένα δρομολόγια καθώς πρόκειται όπως πολλές φορές έχουμε επαναλάβει για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για τα νησιά μας.


Ζητάμε την παρέμβασή σας για την άμεση δρομολόγηση αξιόπλοου πλοίου που θα εξασφαλίσει την επικοινωνία μεταξύ των Κυκλάδων και ιδιαίτερα με την πρωτεύουσα την Ερμούπολη που είναι η έδρα δικαστικών, οικονομικών κ.λ.π. υπηρεσιών καθώς και του Νοσοκομείου.
Τώρα που τελείωσε η τουριστική περίοδος δε θα πρέπει να καταδικαστούν τα νησιά στην απομόνωση και θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την εξασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης σε υπηρεσίες για την εξυπηρέτησή τους δεδομένου των δυσκολιών που προκύπτουν από τη φύση της θαλάσσιας συγκοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Πάρου

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos