Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 13:44

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 29/9/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 13:37

Αγώνας Παίδων στο γήπεδο του ΕΠΑΛ Πάρου

Αγώνας μπάσκετ παίδων μεταξύ των ομάδων του ΑΟ. Πάρου και του Παναξιακού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς Διοικητή κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο και άνδρες και γυναίκες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της ορκωμοσίας της νέας Κυβέρνησης, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέες, επιπλέον μειώσεις στις συντάξεις, ύψους 11%, οι οποίες μάλιστα δεν προβλέπονται στο τρίτο μνημόνιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 13:30

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. – 14η /2015

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 24-09-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου τρείς υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 29, 35 και 51 ετών, γιατί στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού σε σπίτια που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα απομίμησης (ρολόγια, ζεύγη γυαλιών, είδη ένδυσης και υπόδησης, τσάντες κ.α.) και αντιγραφής γνωστών εμπορικών οίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 13:25

Διακομιδή ασθενούς από τη Μύκονο στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτη διακομιδη ασθενούς, οι οποίος έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση σε πολλές κατευθύνσεις έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω του επικοινωνιακού ύμνου της κυβέρνησής του, με τον οποίο ξεκίνησε το πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την χωρίς αιτιολόγηση απαλλαγή από τη διδασκαλία των Θρησκευτικών όσων μαθητών το επιθυμούν προανήγγειλε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από τη μεγάλη έκπληξη της Microsoft να επιτρέψει τη δωρεάν λήψη του Office στους χρήστες iPhone και iPad, η εταιρεία αποφάσισε πως δεν θα ισχύουν τα ίδια δεδομένα και για το iPad Pro. Η Microsoft επιβεβαίωσε στην ενημερωτική ιστοσελίδα Ars Techninca, πως οι ιδιοκτήτες του iPad Pro θα χρειαστεί να πληρώσουν την συνδρομή για να χρησιμοποιήσουν το Microsoft Office.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos