Διαθέσιμο με συνδρομή θα είναι το Microsoft Office στο νεο iPad Pro

25 Σεπτεμβρίου 2015 13:19

Μετά από τη μεγάλη έκπληξη της Microsoft να επιτρέψει τη δωρεάν λήψη του Office στους χρήστες iPhone και iPad, η εταιρεία αποφάσισε πως δεν θα ισχύουν τα ίδια δεδομένα και για το iPad Pro. Η Microsoft επιβεβαίωσε στην ενημερωτική ιστοσελίδα Ars Techninca, πως οι ιδιοκτήτες του iPad Pro θα χρειαστεί να πληρώσουν την συνδρομή για να χρησιμοποιήσουν το Microsoft Office.

H εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει από τον Μάρτιο του 2015 την ίδια πολιτική σε ότι αφορά τα tablet που έχουν μέγεθος μεγαλύτερο από 10,1 ίντσες και να επιβάλλουν στους ιδιοκτήτες τους τη συνδρομή για τα εργαλεία του Office. Ο ίδιος περιορισμός ισχύει για τις Windows 10 Office Mobile εφαρμογές αλλά και τις εκδόσεις της Microsoft για το λογισμικό Android.

Αν και δεν είναι σαφές πώς ακριβώς η Microsoft θα περιορίσει τη χρήση του Office για το iPad Pro, εάν θέλετε να επεξεργαστείτε έγγραφα θα χρειαστεί να αγοράσετε την συνδρομή για $ 6,99 ανά μήνα (ή $ 69.99 ανά έτος).

To νέο iPad Pro της Apple θα κυκλοφορήσει στις αγορές τον Νοέμβριο του 2015.

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos