Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Συνελήφθη σήμερα (09.09.2015) πρώτες πρωινές ώρες στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 25χρονος ημεδαπός κατόπιν εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου υπηκόου Κύπρου στις 06.09.2015 στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έγκριση δημοπράτησης δυο περιβαλλοντικών έργων Αποκατάστασης ΧΑΔΑ σε νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στο πλαίσιο του επικαιροποιημένου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η άμεση ανάγκη αντιμετώπισης του ακτοπλοϊκού προβλήματος στα νησιά των Κυκλάδων και των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου αναδεικνύεται από την απαράδεκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τόσο με τα πανάκριβα εισιτήρια όσο και την ελλιπέστατη κτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 81χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώτατος αξιωματούχος της ευρωζώνης εκτίμησε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ, ο σχηματισμός μετεκλογικής κυβέρνησης στην Ελλάδα δεν καθυστερεί ιδιαίτερα, επισημαίνοντας ότι μέσα στον Οκτώβριο πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την πρώτη αξιολόγηση του νέου προγράμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον επανέλαβε σήμερα ότι δεν θέλει να ακούει για ποσοστώσεις στην υποδοχή προσφύγων, ενώ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παρουσίασε ένα σχέδιο με ποσοστώσεις για την υποδοχή των προσφύγων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη νότια Ευρώπη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυκνή αμμοθύελλα πλήττει τμήμα της Μέσης Ανατολής, έχοντας ήδη προκαλέσει τον θάνατο οκτώ ανθρώπων και εντείνοντας τα αναπνευστικά προβλήματα χιλιάδων κατοίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos