Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Κάθε μήνα η λέσχη Snctm διοργανώνει τα ξακουστά – για τους ενδιαφερόμενους - πάρτι οργίων σε βίλα στο Μπέβερλι Χιλς, από τα οποία περνάνε και πολύ μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την “ΕΡΓΑΝΗ” Οκτωβρίου χάθηκαν 82.810 θέσεις απασχόλησης. Η ισχυρή τάση αποκλιμάκωσης της ανεργίας που είχε επιτευχθεί, επιβραδύνθηκε σημαντικά ενώ τα όποια οφέλη προκύπτουν από αυτήν εξανεμίζονται μέσα από την ανατροπή της ισορροπίας ανάμεσα στην πλήρη και τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης που πλέον είναι κυρίαρχες!»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την ενημέρωση των Παριανών δημοτών και για λόγους προσωπικής ευθιξίας, προβαίνω στην έκδοση ενημερωτικού δελτίου, για ένα απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Νοεμβρίου 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H κλήρωση Τζόκερ, σήμερα Πέμπτη 10-11-2016 (αριθμός κλήρωσης 1756), ύστερα από συνεχόμενα τζακ ποτ, μοιράζει περισσότερα από 13.800.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λευκός καπνός» βγήκε από την έκτη Διάσκεψη των Προέδρων, με τα κόμματα να συμφωνούν τελικώς στο πρόσωπο του Αθανάσιου Κουτρομάνου για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ μετά από μακρά περίοδο αντιπαράθεσης επί του ζητήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Facebook ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει ξεπεράσει τους 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα στοFacebook Messenger.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Σαββάτο 12/11 θα συμμετάσχει, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Λογιστών Θήρας, σε ανοιχτή τηλεδιάσκεψη με συλλόγους λογιστών στα νησιά των Κυκλάδων, μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών - Πάρος— Παρασκευή 11/11

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τους δυνατούς νοτιάδες των προηγούμενων ημερών, ένα ενήλικο ρινοδέλφινο με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης, εκβράστηκε νεκρό στις ακτές της Σάμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos