Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στα Μάρμαρα της Πάρου εορταστική εκδήλωση με επίκεντρο την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το ποσό των 400 ευρώ μηνιαίως θα επιδοτεί ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κάθε επικουρικό γιατρό που θα επιλέγει να υπηρετεί στο Νοσοκομείο Νάξου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ πλούσια και σήμερα η αγωνιστική δράση, με το κουπόνι να μας προσφέρει τετράδα επιλογών από Σουπερλίγκ, Αυστρία, Γαλλία και Βραζιλία. Φυσικά, υπάρχει και μπασκετική πρόταση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες , οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά από τον Σεπτέμβριο η διαδικασία αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου των σχολικών μονάδων σε ολόκληρη τη χώρα. Η αξιολόγηση θα είναι υποχρεωτική για όλα τα σχολεία και θα προηγηθεί η αναγκαία επιμόρφωση των σχολικών συμβούλων, οι οποίοι θα κληθούν να την εφαρμόσουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μετωπική» ήταν η σύγκρουση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, με την κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών να ξεφεύγει από τα στενά όρια της οικονομίας και επεκτείνεται μεταξύ άλλων στα ζητήματα της διαπραγμάτευσης και της κοινωνικής πολιτικής αλλά και να «χρωματίζεται» από προσωπικές επιθέσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 2016 μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες και το Twitter ανακοίνωσε τα 10 πρώτα γεγονότα που έκαναν... πάταγο κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το 2016 φεύγει έχοντας αλλάξει αρκετά την παγκόσμια πολιτική σκηνή στο πέρασμά του. Στην Ευρώπη τα «σημάδια» του είναι έντονα. Ο Ντέιβιντ Κάμερον στη Βρετανία και ο Ματέο Ρέντσι στην Ιταλία έχουν ήδη παραιτηθεί, ενώ ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει νέα θητεία ως πρόεδρος της Γαλλίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τουλάχιστον 38 ανέρχονται οι νεκροί, εκ των οποίων οι 30 αστυνομικοί και σε 155 οι τραυματίες από την διπλή βομβιστική επίθεση έξω από το στάδιο της Μπεσίκτας που έπληξε το βράδυ του Σαββάτου την Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos