«Εκλογές τώρα» ζητά ο Μητσοτάκης, «το 2019, ούτε μέρα νωρίτερα» απαντά ο πρωθυπουργός

11 Δεκεμβρίου 2016 14:47

«Μετωπική» ήταν η σύγκρουση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, με την κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών να ξεφεύγει από τα στενά όρια της οικονομίας και επεκτείνεται μεταξύ άλλων στα ζητήματα της διαπραγμάτευσης και της κοινωνικής πολιτικής αλλά και να «χρωματίζεται» από προσωπικές επιθέσεις.


Ο πρωθυπουργός έβαλε «τέλος» στις συζητήσεις για πρόωρες εκλογές, αίτημα που είχε επαναφέρει για άλλη μια φορά προ ολίγου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυριζόμενος ότι η «πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία».
«Οι επόμενες εκλογές στον τόπο είναι οι ευρωεκλογές το καλοκαίρι του 2019 και οι εθνικές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Ούτε μέρα νωρίτερα» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός.
Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ισχυριστεί ότι «η πατρίδα χρειάζεται την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της δημοκρατίας, της ευρωπαϊκής προοπτικές, της συνεννόησης» ενώ παράλληλα επέκρινε σφόδρα την κυβερνητική πολιτική.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos