Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Περρή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαραγκού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «πράσινο φως» για την έναρξη κατασκευής των έργων υδροληψίας της μονάδας αφαλάτωσης στον Έξω Γιαλό Φηρών, έδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευρύνει τις συνεργασίες της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με άλλους φορείς, στο πλαίσιο του τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 26-02-2019 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ότι το χρονικό διάστημα από 12 έως 23-02-2019, άγνωστος δράστης αφαίρεσε οικοδομικό εξοπλισμό – εργαλεία από οικόπεδο στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώσουμε ότι το 17ο Διεθνές Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ για τον Πολιτσμό και τον Τουρισμό καθώς και το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού
θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Οκτωβρίου εως τις 5 Νοεμβρίου του 2019 στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa στην Αμοργό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Σαντορίνη βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος επισκέφθηκε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν ζημιές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να υπάρξει αποκατάστασή τους το συντομότερο δυνατό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγινε ΦΕΚ η απόφαση σύμφωνα με την οποία 117 νέοι δήμοι από το σχολικό έτος 2019-2020 και εφεξής εφαρμόζονται οι προβλέψεις της παρ. 4 του άρθρου 3 του ν. 1566/1985 (Α ́ 167), για την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαιδευση όπως αντικαταστάθηκε με την περίπτ. γ ́ της παρ. 3 του άρθρου 33 του ν. 4521/2018 (Α ́ 38).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 15:51

Σύλληψη 59χρονου ημεδαπού στη Νάξο στις 27/02

Ένας 59χρονος ημεδαπός, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, για αντίσταση, απείθεια και εξύβριση κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κίτρινες κάρτες» στην Ελλάδα, όπως προβλεπόταν, δίνει η Κομισιόν με τη διπλή έκθεσή της που δημοσιεύτηκε σήμερα το μεσημέρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης τον Μάρτιο αναμένουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos