Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διευρύνει τις συνεργασίες της, στο πλαίσιο του τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019»

27 Φεβρουαρίου 2019 19:13

Διευρύνει τις συνεργασίες της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με άλλους φορείς, στο πλαίσιο του τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019»

.Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χτες, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα & Γαστρονομίας, Φιλήμονα Ζαννετίδη, με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και γενικό γραμματέα Ελληνικής Συνόδου Πρυτάνεων στην Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων στις Βρυξέλλες, Σπύρο Συρόπουλο, την Διευθύντρια της Σχολής ΑΝΚΟ, Στεργία Έψιμου και τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων – Δωδεκανήσου, Νίκο Χριστοφόρου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς το κάλεσμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για συνεργασίες με διάφορους φορείς και οι δράσεις για την προώθηση του τίτλου «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019», βρίσκει πάντα ανταπόκριση. Στη συνάντηση, συμφωνήθηκε η συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Τουριστικής Σχολής ΑΝΚΟ, στις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos