Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Η κυβέρνηση έχει πάρει την απόφαση να πραγματοποιούνται ταξίδια στην Κρήτη και στον Αργοσαρωνικό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμότητα ως προς το άνοιγμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Πάρου ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, δηλώνει η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου – Αντιπάρου μετά από έρευνα που πραγματοποίησε με τη συμμετοχή των μελών της, κατά την χρονική περίοδο 30/4 – 4/5 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κενάν Καραμάν ήταν αυτός που χάρισε στη Φορτούνα τον βαθμό στην έδρα της Μάιντζ (1-1) την Κυριακή 8 Μαρτίου, πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ στην Μπουντεσλίγκα πριν μπει… λουκέτο λόγω κορωνοϊού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα σημείωμα τριών σελίδων με τις προτάσεις της για τον τουρισμό στην εποχή του κορονοϊού απέστειλε στην Κομισιόν η κυβέρνηση, εν όψει και των αυριανών ανακοινώσεων στις Βρυξέλλες.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παρουσιάστρια έλαβε πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο και έσκισε επιδεικτικά μπροστά στους αστυνομικούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα κρούσματα στο οικισμό της Ν. Σμύρνης αποκαλύφθηκαν μετά από τον εξέταση των δειγμάτων που είχαμε από την ιχνηλάτηση που έγινε χθες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τους τελευταίους δύο μήνες την καθημερινότητά μας, με περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και απαγορεύσεις να μας κρατούν σπίτι παραπάνω από ότι συνήθως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «Αθηνά» είναι μια ξεχωριστή και συνάμα πολύτιμη συνεργάτιδα της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας: το θηλυκό Τρυγόνι στο οποίο τοποθετήθηκε δορυφορικός πομπός το περασμένο φθινόπωρο στον Ορνιθολογικό Σταθμό Αντικυθήρων μάς δίνει τη σπάνια ευκαιρία να το «ακολουθήσουμε» στα μεγάλα μεταναστευτικά του ταξίδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τέσσερις βασικούς πυλώνες αρθρώνεται η ψηφιακή στρατηγική του ελληνικού Δημοσίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 11-05-2020 το βράδυ συνελήφθησαν επ’ αυτόφωρο στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 43 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να παραβιάσουν εμπορική επιχείρηση. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos