Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις στο μοναδικό και πανέμορφο Boutique Hotel, Polis Of Naxos, και ένα αυτοκίνητο ή μηχανάκι, για τρείς ημέρες, από το φιλικότερο και ταχύτερο σε εξυπηρέτηση γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων Mikes Bikes & Cars .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για το έκτο θύμα του κορονοϊού από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρισκόμαστε στα όρια του συναγερμού προειδοποιεί ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος μετά το αρνητικό ρεκόρ 269 κρουσμάτων κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Τρίτη 18/08/2020 και τα λεφτά ήταν… πολλά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Tο εικονίδιο των DM στο πάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής του Instagram αντικαθίσταται με το εικονίδιο του Messenger
Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ία ακόμη σημαντική διάκριση για το Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες» της BLUE STAR FERRIES έλαβε χώρα στην 7η τελετή απονομής των βραβείων «Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA)», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου. Το πρόγραμμα διακρίθηκε αυτή τη φορά στην κατηγορία «Δράση/Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους (Low Budget)».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τις σημερινές δηλώσεις των αρμόδιων Υφυπουργών, ομολόγησε πως ήταν κεντρική της απόφαση να αποκρύπτει τα κρούσματα κορονοϊού ανά νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί και ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας συνεργός τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επαναλειτουργία των σχολείων με πλήρη σύνθεση και αυστηρά μέτρα προστασίας αποφάσισαν σε τηλεδιάσκεψη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με την Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos