Συλλήψεις σε Νάξο, Μύκονο, Μήλο και Σύρο

18 Αυγούστου 2020 20:17

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο


Την 17-08-20202 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 49 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Νάξο
Την 17-08-2020 συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 30 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής. Επίσης ο 22χρονος διαπιστώθηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού  στη Σύρο
Την 17-08-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 45χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Μήλο
Την 17-08-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαίρεσε επιχρυσωμένη αλυσίδα από κατάστημα, με τη μέθοδο της απασχόλησης. Η κλεμμένη αλυσίδα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπής  για τροχαίο ατύχημα στη Σύρο
Την 17-08-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 25χρονη ημεδαπή η οποία οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα έχοντας αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων στο δίκυκλο .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos