Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Τι δείχνει το γκάλοπ των γκάλοπ λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών; Ποια η διαχρονική πορεία της πρόθεσης ψήφου, όπως καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις; Δείτε την μεγάλη εκλογική έρευνα της ΕΡΤ «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 3, 4, 22, 30 και Τζόκερ το 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκτίμησή τους πως πιθανές νέες απεργιακές κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών μοιάζουν πλέον αναποτελεσματικές και τον φόβο τους ότι η τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδος κινδυνεύει να χαθεί ολοκληρωτικά εκφράζει η Πανελλήνια Ένωση Θεάτρου, παρεμβαίνοντας με επιστολή της στην έκταση γενική συνέλευση που πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανοίγουν τα όρια των προς ρύθμιση οφειλών, αφού εκτός από τα χρέη στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία θα υπαχθούν και τα χρέη στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωνσταντίνος Κουκάς: Θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα για να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα και να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιστοποιημένο Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράτημα Κυκλάδων και η European Resuscitation.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σε εξέλιξη προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι. Γιατί εδώ εκλέγομαι και θα εξακολουθώ εδώ να εκλέγομαι», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Περιστέρι σήμερα (21.02.2023).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ηλιοφάνεια θα διατηρηθεί και την Τετάρτη με κάποια σύννεφα να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Πιο πυκνά θα είναι αυτά στην Κρήτη και κυρίως στις ορεινές περιοχές όπου δεν αποκλείεται να αφήσουν ασθενείς βροχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον τρία ίσως και τέσσερα προγράμματα για επιδότηση διακοπών θα ανοίξουν και φέτος. Ο λόγος για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ), τον Τουρισμό για Όλους του Υπ. Τουρισμού, τα Προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ και φυσικά το North Evia - Samos Pass.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos