Αρναούτογλου: Άστατος ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα – Kατεβαίνει κρύα μάζα

21 Φεβρουαρίου 2023 18:45

Η ηλιοφάνεια θα διατηρηθεί και την Τετάρτη με κάποια σύννεφα να κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Πιο πυκνά θα είναι αυτά στην Κρήτη και κυρίως στις ορεινές περιοχές όπου δεν αποκλείεται να αφήσουν ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η υγρασία θα αυξηθεί, με συνέπεια να σχηματιστούν τοπικά ομίχλες νωρίς το πρωί.

 Από την Πέμπτη η ηλιοφάνεια θα αρχίσει να δίνει τη θέση της σε ολοένα και περισσότερες συννεφιές ενώ όσο βαδίζουμε προς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας τα σύννεφα θα γίνονται ακόμα πιο πυκνά. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ανοιξιάτικες μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας.

Ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί στην Αττική με κάποιες τοπικές συννεφιές στο ορεινό κομμάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Οι άνεμοι εξασθενημένοι, μόνο στον Κορινθιακό θα διατηρηθούν στα 4 με 5 μποφόρ, και η θερμοκρασία στους 8 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα διατηρηθεί η λιακάδα ενώ θα υπάρχουν κάποιες τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί και λίγες αραιές συννεφιές μέσα στην ημέρα.
Οι άνεμοι από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 7 με 18 βαθμούς Κελσίου.

 Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος στις δυτικές-βορειοδυτικές περιοχές της χώρας και σε αρκετές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και κάποιες παροδικές χιονοπτώσεις.

{https://www.youtube.com/watch?v=t09KkzwttYI}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos