Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Πολλοί παίκτες αμφιταλαντεύονται εδώ και πολλά χρόνια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 5, 27, 38, 41, 42 και Τζόκερ το 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυροί νοτιάδες φυσούν στη θάλασσα των Κυκλάδων από το πρωί της Κυριακής 26/2. Το φαινόμενο «έφερε» ενισχυμένα μποφόρ, ειδικά στις παράκτιες περιοχές των νησιών που «σαρώνονται» από τον σφοδρό αέρα και τα κύματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τη φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη φιλόδοξη Νιούκαστλ να διεκδικούν το τρόπαιο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην ΕΡΤ για τον κατώτατο μισθό, την στεγαστική πολιτική και τις συντάξεις αποκαλύπτοντας ότι την Παρασκευή (3/3) θα κάνει εισήγηση για τον κατώτατο μισθό στο υπουργικό συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο βουλευτής Χανίων όχι μόνο δεν κάνει πίσω μετά τη διαδικτυακή «προκήρυξη» δικαστών και δημοσιογράφων, αλλά και παραπέμπει τη διαφωνία του στα όργανα του κόμματος, απειλώντας ευθέως και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με «πηγές» δεν θ' ανοίξει διάλογο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κίνα δεν έχει προχωρήσει στην αποστολή στρατιωτικής βοήθειας που θα βοηθούσε την Ρωσία στην εισβολή της στην Ουκρανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταστήσει σαφές πίσω από κλειστές πόρτες ότι μία τέτοια κίνηση θα είχε σοβαρές συνέπειες, δήλωσε σήμερα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

νύχτα κοντά στις ακτές της Καλαβρίας είναι εξήντα νεκροί, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos