Κυριακή, 14 Μαϊος 2023 - Psts.gr
Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 00:17

ΑΕΚ: Η απονομή στους πρωταθλητές

Η ΑΕΚ επέστρεψε στιον θρόνο της, αφού κέρδισε με 4-0 τον Βόλο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με καταμετρημένο το 92% των ψήφων φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο επανεκλογής του Ερντογάν στην τουρκική προεδρία από σήμερα - Ρυθμιστής ο Σινάν Ογάν για τον δεύτερο γύρο στις 28 Μαϊου - Φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2596 είναι οι εξής: 7, 18, 29, 38, 39 και Τζόκερ το 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα Ερντογάν δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα για τις εκλογές στην Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκλεισαν στην Τουρκία οι κάλπες με βασικούς αντιπάλους τον απερχόμενο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, που βρίσκεται στην εξουσία επί δύο δεκαετίες, και τον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερη επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη διάρκεια της οποίας υποδέχθηκε στο νησί την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με φορείς, κατοίκους και επιχειρηματίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επικοινωνία, οι επαφές και οι συναντήσεις με τους πολίτες των νησιών μας, συνεχίζονται από τον υπ. Βουλευτή Κυκλάδων και αν. Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Πολυχρονάκο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τις εκλογές στην Τουρκία σε μια εκλογική διαδικασία όπου ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πολιτική πρόκληση κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του εδώ και δύο δεκαετίες.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγωνισμός με δώρο 5 συμμετοχές για οποιοδήποτε αγώνισμα ή απόσταση στο Paros Way

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos