Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Ξεκινά η υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος ύψους 7 εκατ. ευρώ με το νέο οινικό του δημιούργημα “SEIRADI να ανοίγει τον δρόμο της μετάβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε πριν από λίγο ο Θόδωρος Πάγκαλος. Την είδηση έκανε γνωστή με tweet η οικογένειά του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πρώτο πλάνο παγκόσμιας δημοσιότητας, για μια ακόμα φορά,βρίσκεται από τη Δευτέρα η Ελαφόνησος με αφορμή την έλευση στο νησί του Πρίγκιπα Αλβέρτου με τη «σφραγίδα» του οποίου καταξιώνεται ως κορυφαίος εναλλακτικός προορισμός με οικολογικό χαρακτήρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του δραστηριότητας, ο κ. Γιάννης Βρούτσης, την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νησί της Σίφνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητα της Δικαίας Μαραβέλια, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη σημερινή Τετάρτη (31/05) όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον μεγάλο τελικό Γιουρόπα Λιγκ Σεβίλλη - Ρόμα όπως είναι αναμενόμενο!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 30-05-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην ‘Ιό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί 44 και 57 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-05-2023 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 40χρονος αλλοδαπός γιατί εντοπίσθηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς στοιχεία κυκλοφορίας και άδεια ικανότητας. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-05-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Πενταμελούς Εφετείου Ανατολικής Κρήτης με συνολική ποινή φυλάκισης (3) ετών και (2) μηνών για παράβαση για Ναρκωτικά και Αντίσταση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 12:48

Με τη Ρόμα του Ζοσέ

Σεβίλλη - Ρόμα: Από το 2006 έως το 2020, η Σεβίλλη κατέκτησε 6 φορές το Europa League.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos