Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Έκλεισε η πλατφόρμα για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα έως 904 ευρώ. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα έκλεισε στις 3 μ.μ. ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr για τα ζεύγη Ομπάμα και Χανκς – Γουίλσον μαγείρεψε ιδιωτικά ο Ιταλός σεφ Λούκα Φουρίνι, που εργάζεται σε Πάρο και Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση εξαφάνισης του Ερμή – Βασίλη Μ. 17 ετών στη Σαντορίνη. Τα ίχνη του εφήβου χάθηκαν όταν έφτασε στο νησί από την Αθήνα για να εργαστεί το καλοκαίρι, όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί σε αυτή την κλήρωση Τζόκερ είναι οι 12, 35, 38, 39, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 1 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικτυακή influencer πιάστηκε στα δίχτυα του ειδικού αλγορίθμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφώνεται το θρίλερ της αναζήτησης του υποβρυχίου, με ολόκληρο τον πλανήτη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις επιχειρήσεις έρευνας, ελπίζοντας σε ένα θαύμα αφού οι πιθανότητες να βρεθεί μοιάζουν μηδαμινές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε στη Σαντορίνη, μετά την εξαφάνιση 17χρονου που είχε μεταβεί στο νησί για να δουλέψει για σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα του Φιλήμονα Ζαννετίδη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με αυξήσεις που κυμαίνονται από 0,1% έως και 87,2% έκλεισε , σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, τον Απρίλιο στις Κυκλάδες ο κύκλος εργασιών επιχειρήσεων με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων αθροιστικά στους κλάδους των Καταλυμάτων και των Υπηρεσιών Εστίασης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΑΣΕΠ: Προχωράει, παρά την προεκλογική περίοδο, η υλοποίηση της προκήρυξης για 789 μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos