Συναγερμός στη Σαντορίνη για εξαφάνιση 17χρονου: Είχε μεταβεί στο νησί για να δουλέψει

20 Ιουνίου 2023 19:51

Συναγερμός σήμανε στη Σαντορίνη, μετά την εξαφάνιση 17χρονου που είχε μεταβεί στο νησί για να δουλέψει για σεζόν.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε missing alert.

Ο Ερμής – Βασίλης Μ. εξαφανίστηκε τις πρωινές ώρες της 9ης Ιουνίου. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 20/6/23 για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Στις 09/06/23, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από τη Σαντορίνη ο Ερμής- Βασίλης Μ., 17 ετών, ελληνικής καταγωγής. Ο Ερμής – Βασίλης είχε μεταβεί από την Αθήνα στη Σαντορίνη για να εργαστεί για τη θερινή περίοδο. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 20/6/23 για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.

 Ο Ερμής – Βασίλης Μ. έχει ύψος 1,74 μ., ζυγίζει 63 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos