Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Τρία από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων έγιναν το σκηνικό για ισάριθμες ταινίες που εκτόξευσαν τη φήμη τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε σήμερα πλάνα ενός ατόμου που εμφανίστηκε να είναι ο υψηλόβαθμος διοικητής της Δύναμης Κουντς της χώρας, Ισμαήλ Καανί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H πανσέληνος Οκτωβρίου, η οποία είναι γνωστή ως «φεγγάρι του κυνηγού», αναμένεται να φωτίσει τον ουρανό σε λίγες μέρες από σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πράσινη μετάβαση της ακτοπλοΐας, το πρασίνισμα δηλαδή του ακτοπλοϊκού στόλου, αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της αναπτυξιακής πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας θα συνεργαστεί με την Enterprise Greece για τη δημιουργία της νέας μαρίνας στη Σαντορίνη, στην περιοχή του Μονόλιθου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε επένδυση 5 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία του FILOS, ενός νέου οινοποιείου στην περιοχή του Αμυνταίου - Σχεδιάζονται μονάδα καταλυμάτων 20 δωματίων, αλλά και νέο brand φυσικού μεταλλικού ανθρακούχου νερού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το στοίχημα του φθινοπώρου φαίνεται ότι χάνει η Μύκονος σε επίπεδο επιβατικής κίνησης ξένων επισκεπτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημαντική ενίσχυση κερδών και τζίρου τα τελευταία χρόνια, η αύξηση του κόστους λειτουργίας το 2024, η αισιοδοξία για την συνέχεια, τα νέα καταστήματα σε Μύκονο και Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα μερίσματα ύψους 19 εκατ. ευρω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos