ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός Μπάσκετ - Παιδικό Πρωτάθλημα

20 Δεκεμβρίου 2009 00:00
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 20/12/09 ΑΤΛΑΝΤΑΣ - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ 55-69  "ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ"
Στη Σαντορίνη κρίθηκε η πρώτη θέση του ομίλου για την πρόκριση στο "φάιναλ φορ". Οι παίδες του Μαρπησσαϊκού μετά την ήττα τους από την ομάδα της Σαντορίνης στον πρώτο γύρο με 7 πόντους διαφορά (48-55) στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου έπρεπε να κάνει το θαύμα και να κερδίσει μέσα στην έδρα τους τον Α.Σ. ΆΤΛΑΝΤΑ.

Οι "πιτσιρικάδες" με τρομερή ενέργεια και πάθος για την πρόκριση μπήκαν δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο και συνέτριψαν τον ΑΤΛΑΝΤΑ με σκορ 05-20. Στο ημίχρονο η διαφορά αυξήθηκε κι άλλο στο 19-40.Στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο με τις προσθήκες των μικρότερων η διαφορά έπεσε λίγο , αλλά το τελικό σκορ 55-69 έδωσε έναυσμα για πανηγυρισμούς στους Παριανούς για τη νίκη και τη διαφορά πόντων που κατόρθωσαν να πάρουν μέσα στη Σαντορίνη. Άριστος ο Χερουβείμ Π. με 29 πόντους , βοήθησε ο Κορτιάνος Ορ. με 10 πόντους και ιδιαίτερη μνεία για τον "ψηλό" της ομάδας Αλιπράντη Σταμάτη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά και σημείωσε 13 πόντους.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ : (Καζακίδης)Ταβανίδης Γ., Σκιαδάς Μ.5(1), Κόττης Θ. 8, Κορτιάνος Απ. 2,Χερουβείμ Π. 29(1), Ραγκούσης Γ.,Κορτιάνος Ορ. 10, Κατσούλας Β., Χερουβείμ Μ., Καραγκούνης Κ. 2, Αλιπράντης Στ.13.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos