ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός Μπάσκετ

17 Ιανουαρίου 2010 00:00
ΣΥΡΟΣ 17/1/2010 - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ 65-78(Ανδρικό)
ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ¨
Το χειρότερο του δεκάλεπτο έκανε το ανδρικό τμήμα του Μαρπησσαικού την Κυριακή 17/1/2010 στη Σύρο(ως γηπεδούχος) με την Ερμούπολη Σύρου. Το 9-14 του πρώτου δεκαλέπτου ήταν αρκετό για την ομάδα της Ερμούπολης να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από την ομολογουμένως παθιασμένη ομάδα της Μάρπησσας που χωρίς πολλές προπονήσεις (λόγω καιρού) μετά το πρώτο ξάφνιασμα κυνήγησε και πάλεψε το παιχνίδι αλλά η ευστοχία των Συριανών από την γραμμή των 6.25 ήταν αξιοθαύμαστη.

Με 10/15 δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους παριανούς να ελπίζουν αφού κάθε φορά που το σκορ έφτανε κοντά (πυροβολούσαν) και τα έβαζαν.Ο Δαβερώνας με 23 πόντους και ο Καζακίδης με 21 προσπάθησαν να ωθήσουν τον Μαρπησσαικό αλλά η ευστοχία των Συριανών στα τρίποντα τους έκοβε τη φόρα σε κάθε προσπάθεια που έκαναν. Μαρπησσαικός (Μουρογιάννης): Πετρόπουλος Φ.2, Μαύρης, Καζακίδης 21, Λανδρίτσης 6, Γαβαλάς 5, Γκράντ, Χερουβείμ 2,  Δαβερώνας 23, Πολυχρονάκης 3, Καπαρός 3, Πετρόπουλος Π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos