ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός - Α.Ο. Ερμούπολης 80-95

19 Φεβρουαρίου 2011 00:00

Πήρε το ντέρμπι η Ερμούπολη. Ο Μαρπησσαικός τα έχει με τη ¨κακοδαιμονία του¨.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του επιθετικού μπάσκετ (με 18 τρίποντα) και καλάθια σεμινάριο, η Ερμούπολη κατάφερε να κερδίσει τον μαχητικό Μαρπησσαικό με σκορ 80-95.

Ανώτερη στο πρώτο δεκάλεπτο η Παριανή ομάδα μπήκε με πάθος και ζήλο για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με 26-20(Σελιμάι και Χερουβείμ ήταν ασταμάτητοι).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ερμούπολη κυνήγησε και ανασυντάχτηκε για να είναι κοντά στο σκορ, έτσι το ημίχρονο έκλεισε 40-39 με μπροστά τον Μαρπησσαικό. Αλλά εδώ αρχίζει η ¨κακοδαιμονία¨ των Παριανών όπου δεν τους έφτανε ο τραυματισμός μεσοβδόμαδα των Γκράντ και Σκιαδά με διάστρεμμα , τραυματίζεται και ο Κορτιάνος σε σύγκρουση με αντίπαλο στο γόνατο και αναγκάζεται να παρακολουθήσει όλο το υπόλοιπο παιχνίδι από τον πάγκο. Σε αυτό το σημείο ¨φορτώνονται¨ από 4 φάουλ και οι 2 καλύτεροι παίχτες του(Σελιμάι & Χερουβείμ).

Έτσι στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου η άμυνα γυρίζει αναγκαστικά σε ζώνη. Εκεί η Ερμούπολη δεν έχασε την ευκαιρία και με συνεχόμενα καλάθια προηγήθηκε 52-68. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ένα μπαράζ τριπόντων με τον Μαρπησσαικό να σημειώνει 5, την Ερμούπολη 6 και το ταμπλό έδειξε 80-95 με τη Ερμούπολη να πανηγυρίζει για την μεγάλη της νίκη και την πρωτιά που παίρνει στο πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα : 26-20/14-19/12-29/28-27.

Μαρπησσαικός : (Καζακίδης)Χερουβείμ 26(4), Καραγκούνης, Αλιφιέρης 5(1), Σκιαδάς 11(3), Κώττης 2, Κορτιάνος 3, Σελιμάι 29(1), Ρουσσάν, Ταβανίδης, Πετρόπουλος 1, Γκράντ 3(1).

Δηλώσεις προπονητή Μαρπησσαικού : Καζακίδης Θεόδωρος

¨Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ερμούπολης για την μεγάλη τους νίκη αλλά πιστεύω πως η μεγάλη ατυχία για μας ήταν οι αλλεπάλληλοι  τραυματισμοί και το φόρτωμα των καλύτερων παιχτών μας με 4 φάουλ που δεν άφησε την ομάδα μας να δείξει τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι παίχτες μου να είναι υγιείς για να μπορέσουμε να κερδίσουμε πάνω από 15 πόντους που χάσαμε σήμερα¨.

Μετά από όλα αυτά την Κυριακή 20/2 Άρης Σύρου - ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός 66-74.

Ο Μαρπησσαικός βρήκε τη δύναμη να ανασυνταχτεί και να μαζέψει τα ¨κομμάτια του¨ και να παίξει μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες το δεύτερο παιχνίδι του με την άλλη ομάδα της Σύρου τον Άρη.

Το ξεκίνημα ήταν καλό και προηγήθηκε 6-17 και 19-40 στο ημίχρονο με τον Σκιαδά να σουτάρει 7 στα 9 τρίποντα!!!!!!! Η τρίτη περίοδο έληξε 32-57 και στην τέταρτη περίοδο αγωνίστηκαν και τα παιδιά που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής και τελικό σκορ 66-74.

Μαρπησσαικός : (Καζακίδης) Χερουβείμ 7, Καραγκούνης 2, Αλιφιέρης, Σκιαδάς 25(7), Κώττης, Κορτιάνος 9(1), Σελιμάι 16, Ρουσσάν, Ταβανίδης, Πετρόπουλος 1, Γκράντ 14(1), Πιτταράς.

Άρης : (Μανανάς) Μανούσος 31(1),ψιλλόπουλος 9, Ζαφειριάδης 5(1), Ρηγούτσος 4, Κύρκος 7, Βσιλειάδης 4, Κρητικός 6, Ελευθεράκος, Αγγελόπουλος, Σαβρακίδης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos