Ερμούπολη - ΑΜΕΣ ΜΑρπησσαϊκός 64 - 42

14 Μαρτίου 2011 00:00
Τη Κυριακή 13/3, η γυναικεία ομάδα του Μαρπησσαικού, ταξίδεψε στη Σύρο, για να αγωνιστεί με την Ερμουπόλη και ηττήθηκε με σκορ 64-42.
Η ομάδα της Ερμούπολης ήταν σαφώς καλύτερη και επάξια πήρε τη νίκη. Με πίεση από το πρώτο δεκάλεπτο σε όλο το γήπεδο και καλές επιλογές στην επίθεση, φάνηκε ότι έχει δουλέψει σαν ομάδα και θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την ομάδα της Ερμούπολης ξεχώρισαν οι Μανθοπούλου, Γαλανού, Μακρυνιώτη και Γεωργαλά.

Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός για άλλη μια φορά το πάλεψε αλλά φάνηκε ότι του έλλειπαν προπονήσεις, η ομάδα κατάφερε να κάνει μόνο δύο,σε διάστημα δυο εβδομάδων, λόγω καιρικών συνθηκών..!! Με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και στην συνεργασία των παιχτριών μέσα στο γήπεδο. Κατά διαστήματα όμως έπαιξε καλό μπάσκετ και έδειξε ότι μπορεί για κάτι καλύτερο,αλλά με προϋποθέσεις. Ανάλογα των συνθηκών πολύ καλές οι Θεοδωράκη, Βλάχου, Αντιπαριώτη και Κεφάλα.

Δεκάλεπτα : 20-8/23-16/12-04/09-14

Μαρπησσαικός : Ανουσάκη, Κεφάλα 4, Κοτσάλη 2, Καπούτσου 1, Μπαλόγλου 2, Θεοδοράκη 11, Αντιπαριώτη 8, Περαντινού 3, Βλάχου 11.

Ερμούπολη : Γεωργαλά 8, Ντουρλάρη, Ρηγούτσου Μ. , Νομικού 11, Ρηγούτσου Α. , Μανθοπούλου 16, Βλάμη 4, Βουρδουγιάννη, Βοίκου, Σαλονίκη 1, Γαλανού 12, Μακρυνιώτη 12.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos