Αποτελέσματα Μπάσκετ Κορασίδων - Εφήβων και παίδων - Ανδρικό..

29 Μαρτίου 2011 01:00

ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (ΕΦΗΒΙΚΟ) 51-58, ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ - ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (ΠΑΙΔΙΚΟ) 20-54

Με 2 νίκες για τη Μάρπησσα τελείωσαν τα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων για το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Οι έφηβοι τελικά κατέλαβαν τη 2η θέση στις Κυκλάδες μετά από μια επιτυχημένη χρονιά πίσω από την Ερμούπολη.

Οι παίδες τερμάτισαν και αυτοί δεύτεροι πίσω από το Πανναξιακό στον 2ο όμιλο και στις 9-10 Απριλίου θα παίξουν στο final four(θα γίνει στην Σύρο)  με τον πρώτο του α ομίλου την Ερμούπολη Σύρου ενώ ο Πανναξιακός θα παίξει με τον 2ο του α ομίλου τον Περιστεριώνα Τήνου. Οι νικητές των ημιτελικών θα παίξουν για τη 1η και 2η θέση και οι ηττημένοι για την 3η και 4η θέση.

Αξιόλογη η πορεία φέτος τόσο στους παίδες όσο και στους εφήβους για τη Μάρπησσα με πρωτεργάτη τον προπονητή τους Καζακίδη Θοδωρή που έχει καταφέρει να φτιάξει παρά τις πολλές δυσκολίες(χωρίς κλειστό γυμναστήριο) ένα σύνολο που πρωταγωνιστεί στις Κυκλάδες.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις κορασίδες του coach Μουρογιάννη Βαγγέλη που και αυτές πέρασαν στο final four το οποίο θα διεξαχθεί 10 Απριλίου με 1 Μαΐου στη Σαντορίνη. Κάτι συμβαίνει λοιπόν στη Μάρπησσα που με σοβαρή δουλειά και γνώση του αντικειμένου, ξεχωριστές αρμοδιότητες στους προπονητές τα τμήματα στις μικρές ηλικίες δουλεύουν και φέρνουν αποτελέσματα που μας κάνουν υπερήφανους.

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά και τους προπονητές τους που φαίνεται ότι με δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνουν, διακρίνονται παρόλες τις αντιξοότητες.


ΑΟ Ερμούπολη - ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός 61-40

Κέρδισε η Ερμούπολη στο ντέρμπι κορασίδων τη Μάρπησσα που μετά από 4 χρόνια έπαιξε στην έδρα της(ανοιχτό Μάρπησσας). Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου που ήρθε στο γήπεδο για να δει τα κορίτσια να αγωνίζονται σε ένα ηλιόλουστο πρωινό.

Στο αγωνιστικό μέρος στο α δεκάλεπτο παίχτηκε καλό μπάσκετ και από τις δυο ομάδες και το σκορ 12-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ερμούπολη πήρε προβάδισμα 34-17 με αλλεπάλληλους αιφνιδιασμούς και πολύ καλές τοποθετήσεις από τις ψηλές στη ρακέτα.  Η ομάδα της Πάρου προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά τα πολλά άστοχα σουτ και οι βεβιασμένες προσπάθειες δεν καρποφόρησαν. Τελικό σκορ 61-40. Έτσι φυσιολογικά η Ερμούπολη πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, που την στέλνει αντιμέτωπη στο final four που θα διεχαχθει στη Σαντορίνη 30-4/1-5 με τον Άτλαντα και τον 2ο Μαρπησσαικό με τον Ήφαιστο Σαντορίνης.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Ζενελάι, Γαλανού και Μακρυνιώτη.

Από το Μαρπησσαικό  καλές οι Θεοδωράκη, Καπαρού και Καλακώνα με τη τελευταία να ¨βγάζει μάτια¨ με την απόδοση της, μιας και ήταν ουσιαστικά ο πρώτος της αγώνας αφού πρόκειται για την πιο μικρή παίχτρια η οποία πάει δημοτικό ακόμα.

Δεκάλεπτα : 12-8/22-09/14-08/13-15

Ερμούπολη : (Μαύρος) Ζενελάι 14, Ντουρλάρη 4, Ρηγούτσου Ι. 6, Νομικού 4,Ρηγούτσου Α., Βουρδουγιάννη , Βλάμη, Μπουγιούρη, Κορόρου, Σαλονίκη, Γαλανού 13, Μακρυνιώτη 20.

Μαρπησσαικός : (Μουρογιάννης) Σίνα, Μετζιδάκη, Καπούτσου, Γκράντ 6, Λουκή, Θεοδωράκη 17(1), Κεφάλα 2, Καπαρού 12, Καλακώνα 3, Λέκκα, Σιφάκη, Νικηφοράκη.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Πετρόπουλο Δημήτρη για την δωρεάν μεταφορά της ομάδας της Σύρου.


Το ανδρικό πρωτάθλημα συνεχίστηκε στη Σύρο με την Ερμούπολη να αντιμετωπίζει τον Μαρπησσαικό σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Η Μάρπησσα κατέβηκε με το εφηβικό τμήμα και ήταν σαφώς πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει στα ίσια την Ερμούπολη η οποία πήρε τη νίκη με σκορ 88-34.

Δεκάλεπτα : 27-12/25-02/12-12/24-08.

Ερμούπολη : (Νικολόπουλος) Λεμπέσης 2, Στέλλας 16, Σαμοθράκης, Μπραχιμάι 6, Πάπιτσης 8, Κότσο 6, Ξανθομάλλης 12, Καραμολέγκος 7, Παπαφωτίου 6, Γαδ 16, Γαδ Λ. 13

Μαρπησσαικός : (Μουρογιάννης) Χερουβείμ, Σκιαδάς 2, Αλιφιέρης, Χριστόφορος 10, Πιτταράς, Κορτιάνος 7, Γκράντ 11, Καραγκούνης, Σελιμάι 4.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos