Μπάσκετ γυναικών (Μαρπησσαϊκός)

09 Μαϊος 2011 14:07

Απονομή στο Πανναξιακό, Χειροκρότημα στο Μαρπησσαικό

Στον τελευταίο αγώνα του Γυναικείου που έγινε στη Νάξο μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, οι Ναξιώτισσες πανηγύρισαν τη 1η θέση και σήκωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Πολλά χειροκροτήματα όμως απέσπασαν και οι Παριανές που κατέβηκαν σε αυτόν τον αγώνα μόνο με την ομάδα των κορασίδων η οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις κορασίδες μια εβδομάδα πριν.

Και οι δυο ομάδες παρουσίασαν όμορφο θέαμα με πολλές ¨φάσεις¨ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Από την Νάξο πολύ καλές σε απόδοση οι Φάρκωνα, Μυλωνά, Ασλάνη και από τη Μάρπησσα ξεχώρισαν οι Καπαρού, Καλακώνα Μ. και Θεοδωράκη.

Ατραξιόν του παιχνιδιού αποτέλεσε η μικρή Καλακώνα Βασιλική(9 ετών) του Μαρπησσαικού η οποία αγωνίστηκε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να εισπράξει το χειροκρότημα της εξέδρας.

Πανναξιακός - Μαρπησσαικός 41-29

Διαιτητές : Παπαδημητρόπουλος-Ισιγώνης

Δεκάλεπτα : 12-08/12-08/08-04/09-09.

Πανναξιακός :( Μάκαρης) Φάρκωνα 15, Μάκαρη Μ., Ασλάνη 5, Μάκαρη Φ., Πέρρου 4, Κιουλαφή, Κατσούλη, Μυλωνά 7, Μαγγανάρη 2, Χαμπά 4, Γιαμούρη 4, Τσακωνιάτη.

Μαρπησσαικός: (Μουρογιάννης) Καπούτσου, Γκράντ, Λουκή, Θεοδωράκη 5, Κεφάλα, Καπαρού 17, Καλακώνα 7, Λέκκα, Χριστοδούλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos