Μαρπησσαϊκός Μπάσκετ

27 Σεπτεμβρίου 2011 12:58

Πολλές υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν οι παμπαιδες με τις δυο νίκες τους

Στη Νάξο διοργανώθηκε το τουρνουά παμπαίδων στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου με τις ομάδες του Νοτίου ομίλου: Πανναξιακό, Φανάρια, Μαρπησσαικό και Άτλαντα.

Η ομάδα της Πάρου με πολύ καλό υλικό και παίκτες οι οποίοι άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον, πήρε εύκολα τον πρώτο αγώνα με τον Πανναξιακό με σκορ 51-28. Οι ¨πιτσιρικάδες¨ πίεσαν στην άμυνα και με πολλά κλεψίματα κατόρθωσαν και στα δυο παιχνίδια να μην αγχωθούν καθόλου αφού από το πρώτο ημίχρονο είχαν ¨καθαρίσει¨ τη νίκη. Έτσι οι προπονητές Μουρογιάννης - Καζακίδης έδωσαν χρόνο σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν και να δείξουν τις δυνατότητες τους.

Για τον Μαρπησσαικό αγωνίστηκαν : Κανάκης Ν., Μπαρμπαρήγος Γ., Δαμουλάκης Θ., Φοίφας Γ., Μαρινάκης Δ., Βερνίκος Ν., Παπαχατζής Δ., Σκιαδάς Ν., Καραουλάνης Π., Σταθερός Ν., Κρουσταλλάκης Θ., Σάμιος Π.

Στα παραλειπόμενα η ερώτηση των μικρών στους προπονητές ¨εμείς στην Πάρο γιατί δεν έχουμε τέτοιο κλειστό γυμναστήριο για να παίζουμε;;;; ουδέν σχόλιο¨.

Το Δ.Σ.           {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos