Παραμιλάει η Ευρώπη με τον Ολυμπιακό

14 Μαϊος 2012 01:01

Εντυπωσιασμένος ο Τύπος της Ευρώπης από την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με 62-61 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ισπανική Marca αναφέρει στον τίτλο της για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού: «Ο Πρίντεζης ολοκλήρωσε το θαύμα του Ολυμπιακού!», ενώ στον υπότιτλό του αναφέρει: «Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε πρωταθλητή Ευρώπης τον Ολυμπιακό κάνοντας ανατροπή 19 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο. Το θαύμα είναι γεγονός, με τον Πρίντεζη μαζί με τον Παπανικολάου και Σπανούλη να είναι οι καλύτεροι. Το ρώσικο φαβορί πήρε μία τεράστια απογοήτευση με το τελευταίο δεκάλεπτο να είναι 8-26».

Από την πλευρά του το yahoo.com αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 62-61».

Η ιταλική Corrierre Dello Sport αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός με την υπογραφή του Πρίντεζη έκανε την έκπληξη». Από την πλευρά της η La Republica γράφει: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατατροπώθηκε με μπάζερ μπίντερ από τον Ολυμπιακό». Η Gazzetta Dello Sport αναφέρει: «Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός» στον τίτλο της, ενώ στην ανάλυση, λέει: «Με ένα καλάθι του Πρίντεζη έδωσε τον τίτλο στους Έλληνες. Οι Ρώσοι κατάφεραν να χάσουν προβάδισμα 13 βαθμών».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos