×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΚΔΕΠΑΠ: «Μπράβο σας παιδιά!!!»

23 Απριλίου 2013 12:36


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου με σημερινό δελτίο τύπου συγχαίρει την παιδική ομάδα μπάσκετ του ΑΟΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Πάρος 23/04/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εξαιρετική πορεία του παιδικού τμήματος μπάσκετ του Α.Ο.Π. στο φετινό Κυκλαδικό Πρωτάθλημα επιστεγάστηκε την Κυριακή 21 Απριλίου με την μεγαλειώδη εμφάνιση της παριανής ομάδας στον τελικό του FINAL 4 όπου έφτασε αήττητη, επικρατώντας του Πανναξιακού με 44 – 45 στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμούπολης.

Συγχαίρουμε θερμά την άξια διοίκηση του Α.Ο.Π., το προπονητικό τιμ, τους γονείς αυτών των παιδιών που με θυσίες και κόπους τα στήριξαν, μα πάνω από όλα συγχαίρουμε και καμαρώνουμε για τους νεαρούς αθλητές μας που με την αξία τους και την προσπάθειά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο πέτυχαν τη σπουδαιότερη νίκη παριανής ομάδας κατηγορίας παίδων σε Κυκλαδικό πρωτάθλημα.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία αυτή σηματοδοτεί το έναυσμα για την οριοθέτηση ακόμη υψηλότερων στόχων όχι μόνο από τον Α.Ο.Π., αλλά συνολικά του παριανού μπάσκετ, ενώ παράλληλα αποτελεί μοχλό πίεσης προς πάσα κατεύθυνση ώστε επιτέλους να αποκτήσουμε στο νησί μας τις απαραίτητες υποδομές με πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση κλειστού γυμναστηρίου, που θα βοηθήσει στην συστηματικότερη και ποιοτικότερη καλλιέργεια του αθλήματος.

Μπράβο σας παιδιά!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos