×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μπάσκετ: Ήττα με 43-34 για τους παίδες του Α.Ο. Πάρου

08 Μαϊος 2013 18:24

Την ήττα με 34-43 γνώρισε η ομάδα παίδων μπάσκετ του Α.Ο. Πάρου από τον Διαγόρα Ρόδου στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στα πλαίσια του Γ' ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τα παριανόπουλα, πρωταθλητές Κυκλάδων, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση αλλά έχασαν από μια ανώτερη ομάδα στις λεπτομέριες. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Διαγόρας Ρόδου διαθέτει ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία ενώ το νησί της Ρόδου διαθέτει, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα από τα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα με πρώτο τον Α.Ο. Πάρου ήταν: 8-12, 16-23, 28-33, 34-43.

Διαιτητές: Τσουραπάς, Πλιάκας.

Α.Ο. Πάρου (Καζακίδης Θεόδωρος): Καλακώνας, Ζουμής, Καπετανέας, Χερουβείμ 9, Δεκαβάλας 4, Σκιαδάς 2, Παπαχατζής 6 (1 τριπ.), Καλόγερος 3, Σιφναίος 8, Μπιζάς 2, Δούζας.

Διαγόρας Ρόδου (Καλαποδάκης): Καραβάς 1, Ηλιόπουλος 2, Βασιλειάδης, Δασκαλάκης 4, Πετράντης 5 (1 τριπ.), Καταβαίνης 2, Καλλιγάς 21, Κώστας, Ηρακλείδης, Καλυβούρης, Μπιπέρογλου, Μαντζάνης 8.

Αύριο ο Α.Ο. Πάρου έχει ρεπό. Την Παρασκευή θα παίξει με τον Πολυκράτη Σάμου, το Σάββατο με τον Κύδωνα Χανίων και την Κυριακή με την ΑΓΕ Χαλκίδας. Η αποστολή του Α.Ο. Πάρου θα επιστρέψει την Κυριακή το βράδυ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos