×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μπάσκετ: Μικτή Κυκλάδων παίδων στα σκαριά

17 Ιανουαρίου 2014 08:13

Με αφορμή την από 4/12/2013 επιστολή της ΕΟΚ σχετικά με την επερχόμενη επανέναρξη των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Η ΕΣΚΚ, σε συνεργασία με τους προπονητές των μικτών ομάδων κκ. Σκόρδο και Μαύρο σχεδιάζει μια πρώτη επιλογή παικτών από την κατηγορία Παίδων, γεννημένων τα έτη 1999-2000. Η πρώτη αυτή συνάντηση παικτών και προεπιλογή για τη Μικτή Κυκλάδων, θα γίνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου σε συνδυασμό με τη Γ.Σ. της ΕΣΚΚ. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάποιοι εκπρόσωποι ομάδων ταξιδέψουν για τη Γ.Σ. από τα νησιά, θα μπορούν να συνοδεύσουν τα παιδιά αυτά στο νησί της Σύρου για την πρώτη συνάντηση-προπόνηση. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε σε πρώτη φάση 12 παιδιά από τον Α΄ όμιλο και 12 από τον Β'. Πιθανότατα να γίνει κατά τη δεύτερη μέρα ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο. Μετά την προεπιλογή, οι 2 προπονητές θα καταλήξουν σε 12-14 παίκτες που θα αποτελέσουν τη Μικτή Κυκλάδων για το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που σχεδιάζει η ΕΟΚ. Επίσης σκοπεύουμε να καλέσουμε ομοσπονδιακούς Προπονητές από την ΕΟΚ για να δουν και να προπονήσουν τα παιδιά αυτά.

Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι προπονητές των ομάδων της ΕΣΚΚ (αγοριών 1999-2000) να αποστείλουν στην ΕΣΚΚ, είτε με φαξ, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τους παίκτες που θεωρούν ότι ξεχωρίζουν και θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στη Μικτή.

Θα πρέπει μέχρι τη Δευτέρα 20/1/2014 να αποστείλουν στην ΕΣΚΚ τα στοιχεία των παικτών (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, αριθμός δελτίου, ύψος, θέση) ώστε αυτά να δοθούν στους 2 προπονητές και οι τελευταίοι να έλθουν σε επαφή με τον κάθε προπονητή για να γίνει η πρώτη επιλογή.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι παίκτες αυτοί ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1 ΚΑΙ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

Από το Δ.Σ. της ΕΣΚΚ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos