Στον τελικό των Κυκλάδων σαν "Βασιλειάδ(η)ες".το 1ο Γενικό Λύκειο Σύρου

10 Φεβρουαρίου 2016 11:19

Ένας εκπληκτικός Μανώλης Βασιλειάδης "πήρε" από το χέρι την ομάδα καλαθοσφαίρισης του 1ου Γενικού Λυκείου Σύρου και την "οδήγησε" στον τελικό της Α' Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων.

Απέναντι, λοιπόν, στο Γενικό Λύκειο Μυκόνου, η ομάδα της Έφης Κασσιανού επικράτησε σχετικά άνετα με 54-42 την Τρίτη το απόγευμα στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Βικέλας».

 

Το 1ο ΓΕ.Λ. Σύρου απέκτησε από το πρώτο οκτάλεπτο διαφορά 10 πόντων (19-9), την οποία αύξησε στο δεύτερο (15-10) και ουσιαστικά από το ημίχρονο (34-19) έθεσε τις βάσεις της πανάξιας νίκης.

Οι νικητές είχαν σε εκπληκτικό απόγευμα τον Μανώλη Βασιλειάδη (25 π.), ο οποίος, σαν αληθινός ηγέτης, με την εμφάνισή του αυτή συνέχισε να "πείθει" για την σταθερά ανοδική του πορεία από χρόνο σε χρόνο και δικαίως λογίζεται ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του στις Κυκλάδες. Δίπλα του σε ρόλο "υπαρχηγού" ο σχεδόν δίμετρος Γιώργος Πατάπης (10 π. - 3 κοψ.) αποτελούσε το "φόβητρο" κάτω από τα δύο καλάθια. Σκόραρε, έκοβε και αλλοίωνε σουτ και "μοίραζε" ασίστ στους περιφερειακούς! Επίσης, πολύ καλή παρουσία είχαν οι Ξένος Οδ. (11 π.) και Μίμογλου Γ. (6 π. - 4 ασ.).

Για την ομάδα της Γεωργίας Ράϊου ξεχώρισε και έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου του ο Αλ. Κολιούλης (19 π.), που αποτελούσε διαρκή κίνδυνο από μακρινή και μέση απόσταση. Αθλητής "κοντρολαρισμένος" και με ηγετικά στοιχεία, αποτελεί κι αυτός μεγάλη "ελπίδα" για το Κυκλαδίτικο μπάσκετ. Αρκετά καλός και ουσιαστικός στο παιχνίδι του και ο περιφερειακός Ι. Δακτυλίδης (9 π.).

Στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο "Δημ. Βικέλας" της Ερμούπολης βρέθηκαν περίπου 100 φίλαθλοι, στο μεγαλύτερο μέρος συμμαθητές/τριες των αθλητών των δύο ομάδων, δίνοντας μιά πολύ όμορφη νότα στο παιχνίδι

Τα 8λεπτα: 19-9, 15-10, 11-9, 9-14.

1ο ΓΕ.Λ. ΣΥΡΟΥ (Κασσιανού Έφ.): Αλεξανδρής Π., Κωστόπουλος Δ., Ζουλουφός Μ., Πατάπης Γ. (αρχ.) 7 π. - 3 κοψ., Ξένος Οδ. 11 π. (1 τρ.), Παχής Γ., Βασιλειάδης Εμμ. 25 π. (4 τρ.), Μίμογλου Γ. 6 π. - 4 ασ., Βουτσίνος Φρ., Πανούσης Δ. 2 π., Οικονομίδης Ν. - Ι., Νικολακόπουλος Αρ.

ΓΕ.Λ. ΜΥΚΟΝΟΥ (Ράϊου Γ.): Μονογυιός Άπ. 4 π., Τζάτζος Δ.- Μ. 2 π., Δακτυλίδης Ι. 9 π., Βίδι Ρ., Μπουγιούρης Αν. 4 π., Κοντομήτρος Δ., Νάζος Α. - Κ. 2 π., Κολιούλης Αλ. 19 π. (1 τρ.), Κουσαθανάς Γ. 1 π., Σφυρής Γρ. 1 π.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos