Η συγκλονιστική διαφήμιση της Nike για τον MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο

25 Ιουνίου 2019 11:28

Τη νέα της διαφήμιση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο παρουσίασε η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike, μετά την απονομή του βραβείου του MVP του ΝΒΑ στον Ελληνα σταρ.

Ο Αντετοκούνμπο με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε το έπαθλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ και στην ομιλία του, αναφέρθηκε στους γονείς του και τα όσα είχαν περάσει, μέχρι να φτάσει σε αυτή τη στιγμή. Και η Nike που είχε χορηγός του Greek Freak, παρουσίασε όλο το χρονικό της πορείας του, μέσα σε μια διαφήμιση του ενός λεπτού. Εμφανίζοντας φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια με την οικογένειά του, μέχρι και φάσεις από την καριέρα του στο ΝΒΑ, η νέα διαφήμιση της εταιρίας για τον Ελληνα άσο, είναι πραγματικά συγκλονιστική.

«Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζούσε σε ένα δωμάτιο με όλη την οικογένειά του. Πήρε την πρώτη μπάλα μπάσκετ όταν ήταν 12 ετών. Ονειρευόταν να παίξει στο ΝΒΑ. Εβαλε δουλειά στο όνειρό του. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ το 2013. Δημιούργησε μια φήμη. Τον υιοθέτησε μια πόλη. Έμαθε πως να ηγείται. Αναδείχθηκε MVP το 2019. Είναι τρελό μόνο μέχρι να το πετύχεις», γράφει στην διάρκεια της διαφήμισης η Nike.

Η διαφήμιση της Nike για τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο
Δείτε τη συγκλονιστική διαφήμιση της Nike για τον MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos