Εθνική μπάσκετ: Γεμάτο το οπλοστάσιο, κλήθηκε και τρίτος Αντετοκούνμπο

02 Ιουλίου 2019 11:34

Ο προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε 18 παίκτες


Με όλα τα αστέρια της διαθέσιμα, άρα και κάθε λόγο αισιοδοξίας, θα αρχίσει η Εθνική ανδρών μπάσκετ την πορεία της προς το Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας.

Ο προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος κάλεσε 18 παίκτες, μέσα στους οποίους υπάρχει και τρίτος αδελφός Αντετοκούνμπο, ο Κώστας, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που κέρδισε την μία επιτρεπόμενη θέση νατουραλιζέ παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Με 18 παίκτες θα αρχίσει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) η Εθνική ανδρών. Ο προπονητής της Εθνικής κατέληξε στους παίκτες της επιλογής του έχοντας ολοκληρώσει και τις κατ' ιδίαν επαφές του μαζί τους και αυτοί είναι οι :

Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Σλούκας.

ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos