Τουρνουά «Atlas»: Πανηγυρική πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό με εξωπραγματικό Αντετοκούνμπο

26 Αυγούστου 2019 18:55

Η Εθνική Ελλάδaς Μπάσκετ κέρδισε την Δομινικανή Δημοκρατία με 87-75, στον ημιτελικό του τουρνουά Άτλας και προκρίθηκε στον τελικό! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος σημείωσε 26 πόντους.


Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «ζωγραφίζει» στο παρκέ και τη φροντ λάιν να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο βάρος (Παπαγιάννης, Πρίντεζης) η εθνική νίκησε με 87-75 τη Δομινικανή Δημοκρατία, στον ημιτελικό του τουρνουά «Άτλας» στην πόλη Σουτσόου της Κίνας.

O Greek Freak ήταν πρώτος σκόρερ στο ματς με 26 πόντους, διψήφιοι και οι Παπαγιάννης (12π.), Πρίντεζης (11π.) και Παπαπέτρου (10π.). Δεν αγωνίστηκε λόγω φαρυγγίτιδας ο Κόνιαρης, καλή παρουσία από τον ανταγωνιστή του για την τελευταία θέση της δωδεκάδας Μάντζαρη.

Η Ελλάδα στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά «Ατλας» νίκησε με 92-65 την Ιορδανία, ενώ την Τρίτη (27/8), στις 14:30 ώρα Ελλάδας αναμένεται να συναντήσει τη Βενεζουέλα στον τελικό.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos