Πρωταγωνιστούν οι Κυκλαδίτικες ομάδες σε μπάσκετ και βόλει

26 Οκτωβρίου 2021 16:23

Αίσθηση προκαλούν οι ανδρικές και γυναικείες ομάδες των Κυκλάδων, που ιδίως στο βόλει, αλλά και στο μπάσκετ, πρωταγωνιστούν σε κορυφαίο επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΒΟΛΕΙ
Ο Φοίνικας Σύρου στη volley league ανδρών και οι γυναικείες ομάδες του ΑΟ Θήρας και του Πανναξιακού έχουν καταξιωθεί στην ελίτ του Ελληνικού βόλει.
Ο Φοίνικας φέτος παρουσιάζεται ενισχυμένος, ξεκίνησε νικώντας με 3-1 τον ΠΑΟΚ και με 2-3 τον Μίλωνα και αντιμετωπίζει το Σάββατο 30/10 στις 19.00 στο Δ. Βικέλλας της Ερμούπολης τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα δείξει πόσο ψηλά μπορεί να κοιτάξει η Συριανή ομάδα.
Ο εντυπωσιακός ΑΟ Θήρας νίκησε δύσκολα την Θέτιδα Βούλας με 3-2 σετ, ενώ η γενική του παρουσία και η οργάνωση του προδιαθέτουν για μεγάλες διακρίσεις και την φετινή χρονιά.
Ο Πανναξιακός μπορεί μεν να συνεχίζει με λιγότερο μπάτζετ, όμως πλέον το τμήμα του στο γυναικείο βόλεϊ είναι ένας καταξιωμένος και ανταγωνιστικός αντίπαλος για όλους. Στο τελευταίο του αγώνα εκτός έδρας με την ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-3, αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ.

ΜΠΑΣΚΕΤ
Η ΑΕ Σαντορίνης στην Α2 γυναικών επικράτησε με 52-37 επί της Αγίας Παρασκευής και θέτει ψηλά τον πήχυ για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Στην Β Εθνική ανδρών Ο ΑΠΑΣ τα ΦΑΝΑΡΙΑ επιβλήθηκε στη Νάξο της Πεντέλης με 74-59 δείχνοντας τη δύναμη του, ενώ για την Γ Εθνική ο ΑΟ Μυκόνου κέρδισε με 76-52 τον ΑΣ Πέρα και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του για τις ανώτερες κατηγορίες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos