Ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας Βαγγέλης Τσάπας, έδωσε σημεία ζωής.

10 Νοεμβρίου 2021 13:15

Το τμήμα μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας είναι αναστατωμένο από την <<εξαφάνιση>> του διοικητικού του ηγέτη .

Ο Βαγγέλης Τσάπας που είναι CEO στην εταιρεία Hellenic Coin, που δημιούργησε το πρώτο Ελληνικό κρυπτονόμισμα ασχολείται σαν παράγοντας του μπάσκετ αρκετά χρόνια. Πρωτοέγινε γνωστός από τον Φάρο Κερατσινίου που από την Α2 κατάφερε να παίξει τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναικό τη σεζόν 2015-2016. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον Γ.Σ Λάρισας για να οδηγήσει τελικά τον Ιωνικό στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ φτιάχνοντας ένα δυνατό και υγιές , δεν υπάρχουν οφειλές, σύνολο επενδύοντας στην ιστορικότητα και την λαοφιλία του σωματείου.

Η υπόθεση δεν έχει περάσει ακόμη στα χέρια της αστυνομίας, διότι κανείς δεν τον έχει δηλώσει ως αγνοούμενο αν και έχουν περάσει πάνω από δύο ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.
Πάντως το αθλητικό σάιτ SDNA ανακοίνωσε πως ο Τσάπας επικοινώνησε μαζί τους επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα και ότι σε μερικές ημέρες θα επιστρέψει στα καθήκοντα του.

Λίγοι τον πιστεύουν και οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία καθώς είναι πολλοί οι εμπλεκόμενοι και όχι μόνο από τον χώρο του αθλήματος, που εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους στο ενδεχόμενο να χαθούν πολλά χρήματα. Στην απευκταία αυτή περίπτωση το μπάσκετ του Ιωνικού, ένα τμήμα με βαριά ιστορία στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ, θα μπλέξει σε οδυνηρή περιπέτεια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos